SIP-Guiden visar att det finns alternativ med större möjligheter än konventionella placeringar. Det här kan vara värdefullt att beakta i skuggan av en aktiemarknad som har genomlevt tre börsras av betydande storlek på femton år. Med strukturerade placeringsprodukter kan du få en risk- och avkastningprofil utifrån dina behov och önskemål. Med dessa placeringar behöver du inte ha en oändlig placeringshorisont eller vara specialist på riskhantering för att förstå vilka risker och möjligheter du egentligen har i dina placeringar.

I SIP-Guiden går vi igenom de aspekter på strukturerade placeringsprodukter som direkt ger dig möjligheter att överblicka vilka placeringar som kan passa dig. I slutet av guiden ger vi vår syn på de vanligaste myterna om strukturerade placeringsprodukter. Provläs: SIP-Guiden - Åtta myter om strukturerade placeringsprodukter.

Lycka till med placeringarna!

Mats Halvorsen
VD
SIP Nordic Fondkommission AB

SIP-Guiden bjuder på följande innehåll:

Kapitel 1 Strukturerade placeringsprodukter Kapitel 6 Dynamiska strategier ger nya möjligheter
Kapitel 2 Under skalet – så fungerar det Kapitel 7 Om depåer, försäkringar pensioner och företagslösningar
Kapitel 3 Lär känna emittenten Kapitel 8 Aktiv börshandel med börslistade certifikat
Kapitel 4 De vanligaste produkttyperna Kapitel 9 Kunskap som investering - SIP Nordic Academy
Kapitel 5 Kapitalförvaltning genom rebalansering Kapitel 10 Åtta myter om strukturerade placeringsprodukter
Har du några frågor gällande SIP-Guiden kontakta: Nicklas Sjöblom tel: 08-566 126 24 eller sipguiden@sipnordic.se
 

 

Vi uppmanar dig att kontakta din rådgivare eller oss med eventuella frågor om strukturerade placeringsprodukter. Du kan antigen nå oss per telefon 08-566 126 00 eller via e-post info@sipnordic.se. Besök även vår hemsida www.sipnordic.se för mer information om verksamheten och våra aktuella erbjudanden.